Op zondag 7 januari houden wij onze nieuwjaarsreceptie. Vanaf 14:00 uur zijn alle (oud) PCP leden van harte welkom om te proosten op het nieuwe jaar. Wij wensen iedereen een gelukkig, sportief en gezond 2018!        

Beste spelers + ouders E en F jeugd, vanaf dinsdag 19-12-2017 trainen we niet meer. Dinsdag 9-1-2018 starten we weer. Alvast fijne dagen en tot volgend jaar!

Kennismaken met de NAC OldStars en Walking Football? Dat kan! Op woensdagochtend 20 September spelen we weer Walking Football bij PCP. Tijdens deze ochtend ontvangen 60-plussers meer informatie over het programma en zijn er fysiotherapeuten aanwezig die een fittest afnemen. De ochtend start om 09.30 uur en duurt tot 11.30 uur. Deelnemers ontvangen deze ochtend een NAC-trainingspak in bruikleen zodat er in stijl deelgenomen kan worden. Er wordt aangeraden om zelf gym-, sport- of voetbalschoenen mee te

PCP en Contactkaart daar scoor je mee!

Speciaal voor de werkzoekenden onder leden, familieleden en vrijwilligers van PCP geeft Contactkaart 22 februari een informatiebijeenkomst.

Wanneer iemand werkzoekend is, brengt dit ongewild veel spanning teweeg. Dit heeft een grote invloed op iemand zijn leven. Iedereen moet zorgeloos kunnen genieten van sport. Om deze rede steunt Contactkaart PCP.

Vaak hebben werkzoekenden al honderden brieven verstuurd, maar worden zij niet

Woensdag 8 Maart om 19.30 uur in de kantine

Informatiebijeenkomst over de Open Club PCP

Reeds sinds eind 2015 is PCP bezig activiteiten voor onze wijken Brabantpark/Heusdenhout te ontplooien en daarmee onze accommodatie ook overdag in te zetten. De thuisclub die wij voor de wijk willen zijn resulteert in oa. WalkingFootbal voor 60+ , jongeren op gezond gewicht , wijksportevenementen.

Dit alles gaat over een stuk toekomst voor de club en hier zijn ook de

Nieuwbouw de Leystroom

Bouwen voor Bredase ouderen

Van beton naar metselwerk, wanneer je de Lage Kant passeert is al goed zichtbaar hoe het uiteindelijke zorgcentrum van De Leystroom eruit gaat zien. Dat betreft echter de uitstraling aan de buitenzijde, achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het interieurontwerp. De invloed van de omgeving op het welbevinden is vaak groot, juist daarom is veel aandacht naar een passend ontwerp uitgegaan.

Uiteraard moest daarbij rekening gehouden

Koningsspelen op de complexen van PCP en JEKA Honkbal…

meer informatie?

http://www.breda-actief.nl/koningsspelen

Met groot succes organiseerde Breda Actief de Koningsspelen in 2016. Ook in 2017 zal Breda Actief deze organisatie op zich nemen. Het evenement vindt plaats op vier verschillende locaties in Breda, waaronder PCP. Om mee te kunnen doen aan deze Koningsspelen moet je op de website van Breda Actief je school inschrijven.

Sjoelen voor de jeugd Brabantpark/Heusdenhout

In de kerstvakantie in de kantine van PCP strijden om de wisselbeker. Uiteraard zij n de ouders ook van harte welkom.

Leeftijd 6  t/m 12 jaar Entree gratis 29 – 12 – 2016 Start 14 u.